Multi Combinator

Multi Combinator este un instrument de cultivare care face slăbirea pământului la o adâncime adecvată (max. 45 cm) în plus, într-o singură acțiune, distruge reziduurile de tulpină, le cultivă în sol și sigilează și solul. Dezintegratorul este potrivit atât pentru utilizarea porumbului, cât și a solului pentru cereale și pentru prepararea acestuia. Poate fi o varianta buna pentru rigger si plug. Între cele două rânduri de discuri dințate ale mașinii se găsesc cuțite de aerare, care asigură slăbirea eficientă a solului pe toată lățimea și adâncimea sa. Unitățile postcompetitoare ale Multi Combinator includ rolele de comprimare care sigilează suprafața pentru protecția completă la umiditate.

Această unitate de cultivare modernă ar trebui să fie un element crucial pentru fiecare agricultor care dorește să țină pasul cu provocările agriculturii moderne.
Să luăm ocazia să vă mulțumim că ați ales această mașină de cultivare de calitate excelentă a „Agromerkur Ltd”. Fiecare nostru produs este produs pentru a se potrivi cu așteptările mari ale fermierilor noștri și este fabricat din materiale de oțel de o calitate excepțională.
Vă oferim 2 ani garanție pentru toate produsele noastre.

Caracteristici tehnice
Lăţime 2,5 m 3,1m
Diametru discuri 560 mm 560 mm
Adâncime de lucru cu 5 sau 7 corpuri max. 45 cm max. 45 cm
Puterea de alimentare (hp) 150-175 180-210
Greutate (kg) 3900 kg 4500 kg

Share: